Sök på webbplatsen

ISF i sociala medier

Förutom vår webbplats har vi följande digitala kanaler:

I vårt nyhetsbrev och på Twitter och LinkedIn informerar vi om startade projekt, rapporter, seminarier och annat som rör vår verksamhet. På Facebook gör vi inga löpande inlägg.

Vår närvaro på sociala medier syftar till att underlätta för dig som är intresserad av vår verksamhet att snabbt få information på ett sätt som passar dig. ISF har inga möjligheter att föra dialog med andra via sociala medier.

För att kontakta ISF, vänligen använd de kontaktuppgifter som finns på vår webbplats http://www.inspsf.se/om_isf/Kontakta_oss/.

Vill du lämna synpunkter på socialförsäkringen använd kontaktformuläret som finns på vår webbplats: http://www.inspsf.se/om_isf/synpunkter_och_klagomal/

Till användare av ISF:s digitala kanaler

Inlägg som görs via de sociala medier ISF använder blir allmänna handlingar. De kan läsas av andra och kan bli tillgängliga via sökmotorer. Informationen kan komma att registreras i ISF:s diarium.

Inlägg publicerade av andra användare än ISF är inte information från ISF och förmedlar inte nödvändigtvis myndighetens åsikt.

ISF förbehåller sig rätten att ta bort egna och andras inlägg på ISF:s sidor i sociala kanaler. Inlägg som omfattas av sekretess, innehåller sådant som strider mot lag eller på annat sätt är stötande, kränkande eller olämpligt får inte publiceras, utan tas omedelbart bort. Vi tar också bort material som har kommersiellt syfte.

ISF kan komma att blockera användare som inte följer dessa regler. Uppmärksamma oss gärna på inlägg som strider mot dessa regler genom att mejla Spamskyddadepostadress_cmVnaXN0cmF0b3JAaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress. Myndigheten kommer inte att informera om att inlägg har tagits bort från mediet eller har överförts till diariet.

För information om hur ISF hanterar personuppgifter, klicka här 

Postadress: Box 1056, 405 22 Göteborg

Besöksadress: Fleminggatan 7, Stockholm | Lilla Bommen 1, Göteborg

Telefon: 010-174 15 00

Fax:

E-post: Spamskyddadepostadress_cmVnaXN0cmF0b3JAaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress

Rapporten har lagts till i beställningskorgen. Vad vill du göra nu?

Du kan när som helst gå till beställningskorgen och slutföra beställningen genom att använda länken "Slutför / ändra" i sidhuvudet.