Sök på webbplatsen

Frukostseminarier vid ISF

ISF:s frukostseminarier är öppna för alla som är intresserade av socialförsäkringsfrågor. Syftet är att ge dig som är intresserad möjlighet att på ett enkelt sätt ta del av, och få tillfälle att diskutera, ny kunskap på området. Välkommen med din anmälan!

Kommande seminarium: Tisdag 12 december 2017

Då presenteras rapporten "Försäkrad men utan ersättning – En granskning av underutnyttjandet av den kollektivavtalade sjukförsäkringen".

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om när anmälningen öppnar. Du får även information om våra granskningsprojekt och rapporter. Anmälningsformuläret till nyhetsbrevet hittar du här.

Frukostseminarium 17 oktober 2017: Föräldraförsäkringen

På vårt första seminarium fokuserade vi på föräldraförsäkringen. Generaldirektör Maria Hemström-Hemmingsson gav en överblick över området och därefter presenterades ISF:s rapport "Föräldrapenningsuttag före och efter separation". Avslutningsvis kommenterade Håkan Nyman från Föräldraförsäkringsutredningen (Dir 2016:10) rapportens resultat.

Här hittar du presentationerna från seminariet.

Postadress: Box 202, 101 24 Stockholm

Besöksadress: Fleminggatan 7

Telefon: 08-58 00 15 00

Fax: 08-58 00 15 90

E-post: Spamskyddadepostadress_cmVnaXN0cmF0b3JAaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress

Rapporten har lagts till i beställningskorgen. Vad vill du göra nu?

Du kan när som helst gå till beställningskorgen och slutföra beställningen genom att använda länken "Slutför / ändra" i sidhuvudet.